Hafta | Konular |
1 |
Dersin tanıtımı ve genel tanımlar.
|
2 |
Endüstriyel sistem, endüstriyel kirlenme ve özellikleri.
|
3 |
Endüstrilerde atıksu kaynakları, endüstriyel atıksuların sınıflandırılması, endüstriyel atıksu yüklerinin azaltılması.
|
4 |
Proses profili ve kirlenme profilinin değerlendirilmesi.
|
5 |
Endüstrilerin kirlenme bazında sınıflandırılması.
|
6 |
Endüstriden bilgi alma.
|
7 |
Numune alma ve karakterizasyon, deşarj standartları.
|
8 |
Endüstriyel atıksu yönetimi, tesis içi kontrol, geri kazanma ve yeniden kullanma.
|
9 |
Atıksuların arıtma ihtiyacı ve uygun arıtma teknolojileri bazında yaklaşımlar.
|
10 |
Arasınav
|
11 |
Farklı endüstri (tekstil, metal, entegre süt, et, ilaç, zeytinyağı, maya, boya, otomotiv, kağıt endüstrilerinin) sektörlerinin incelenmesi, kontrolü, denetimi ve arıtma alternatiflerinin değerlendirilmesi.
|
12 |
Farklı endüstri (tekstil, metal, entegre süt, et, ilaç, zeytinyağı, maya, boya, otomotiv, kağıt endüstrilerinin) sektörlerinin incelenmesi, kontrolü, denetimi ve arıtma alternatiflerinin değerlendirilmesi.
|
13 |
Farklı endüstri (tekstil, metal, entegre süt, et, ilaç, zeytinyağı, maya, boya, otomotiv, kağıt endüstrilerinin) sektörlerinin incelenmesi, kontrolü, denetimi ve arıtma alternatiflerinin değerlendirilmesi.
|
14 |
Seçilen endüstriler için öğrenci sunumları ve değerlendirmeleri.
|