Hafta | Konular |
1 |
Fonksiyonel gıdaların tanıtımı
|
2 |
Fonksiyonel gıdaların Tanıtımı
|
3 |
Fonksiyonel gıdalar sağlık ilişkisi
|
4 |
Fonksiyonel gıdalar sağlık ilişkisi
|
5 |
Probiyotik, Prebiyotik ve Sinbiyotikler/Konuda yapılan çalışmalar
|
6 |
Diyet lifleri/ Konuda yapılan çalışmalar
|
7 |
Antioksidan özelliğe sahip fonksiyonel gıdalar/Konuda yapılan çalışmalar
|
8 |
Yağ bazlı fonksiyonel bileşenler/Konuda yapılan çalışmalar
|
9 |
Protein bazlı fonksiyonel bileşenler/Konuda yapılan çalışmalar
|
10 |
Fonksiyonel gıda bileşeni olarak vitaminler/Konuda yapılan çalışmalar
|
11 |
Fonksiyonel gıda bileşeni olarak mineraller/Konuda yapılan çalışmalar
|
12 |
Literatür araştırması
|
13 |
Öğrenci Sunumları
|
14 |
Öğrenci Sununmları
|