Hafta | Konular |
1 |
Ders içeriği ve önemi
|
2 |
Laktik asit bakterilerinin metabolik, genetik, ekolojik, morfolojik özellikleri
|
3 |
Laktik asit bakterilerinin isimlendirilmesi ve sınıflandırılması
|
4 |
Laktik asit bakterilerinin fizyolojisi ve endüstriyel önemleri
|
5 |
Probiyotik özellikleri ve endüstriyel önemi
|
6 |
Antimikrobiyal metabolitleri ve endüstriyel önemi
|
7 |
Laktik asit bakteri fajları ve önemi
|
8 |
Laktik asit bakterilerinin endüstride kullanımları
|
9 |
Gıdalarda laktik asit bakteri florası
|
10 |
Laktik asit bakterilerinin karbonhidrat metabolizması
|
11 |
Laktik asit bakterilerinin azot metabolizması
|
12 |
Laktik asit bakterilerinde diğer metabolik yollar
|
13 |
Laktik asit bakterilerinin çoğaltılması, gelişmesi ve gelişme ihtiyaçları
|
14 |
Sayım, izolasyon ve identifikasyon metotları
|