Hafta | Konular |
1 |
hammadde üretim ilişkileri
|
2 |
çerezlik cips ve tortilla üretimi
|
3 |
snack teknolojisinde ünit operasyonlar
|
4 |
Kahvaltılık tahıl ürünleri üretim teknolojileri
|
5 |
Et bazlı atıştırmalıklar
|
6 |
Fındık bazlı atıştırmalıklar
|
7 |
Fırıncılıktaki snack ürünler
|
8 |
Pirinç bazlı atıştırmalıklar
|
9 |
Çikolata ve şekerlemeler
|
10 |
Kızartma, fırınlama ve kurutma için kullanılan ekipmanlar
|
11 |
paketleme metaryali ve ürün koruma süreleri ilişkilerinin araştırılması
|
12 |
Ekstrüder ekipmanları
|
13 |
Kalite kriterleri
|
14 |
Genel değerlendirme
|