Hafta | Konular |
1 |
Tarihsel, bilimsel, ekonomik ve gastronomik olarak şaraba giriş
|
2 |
Bağcılık
|
3 |
Şarapçılık
|
4 |
Şarap tadımına giriş şarabı anlamak
|
5 |
Dünyadaki Apelasyonlar, şarap kültürü
|
6 |
Şarap Yapımında Kullanılan Üzüm Çeşitleri ve Üretim Bölgeleri, Beyaz Şaraplar
|
7 |
Şarap Yapımında Kullanılan Üzüm Çeşitleri ve Üretim Bölgeleri, Beyaz Şaraplar
|
8 |
İnceleme Gezisi
|
9 |
Şarap ve Yemek Uyumu
|
10 |
Şarap Yapımında Kullanılan Üzüm Çeşitleri ve Üretim Bölgeleri, Kırmızı Şaraplar
|
11 |
Şarap Yapımında Kullanılan Üzüm Çeşitleri ve Üretim Bölgeleri, Kırmızı Şaraplar
|
12 |
Şarap Yapımında Kullanılan Üzüm Çeşitleri ve Üretim Bölgeleri, Kırmızı Şaraplar
|
13 |
Köpüklü Şaraplar
|
14 |
Diğer Şarap Stilleri
|