Hafta | Konular |
1 |
Otel işletmelerinde yiyecek-içecek maliyet ve giderleri ile ilgili genel tanım ve açklamalar
|
2 |
Yiyecek-içecek maliyet kontrolünün özellikleri amaçları ve faydaları
|
3 |
Maliyet kontrolünü güçleştiren faktörler
|
4 |
Yiyecek-içecek maliyet kontrol sürecinin tanımı ve aşamaları
|
5 |
Üretimin planlanması,yiyecek-içecek standart reçetelerinin oluşturulması
|
6 |
Üretim ve satışın kontrolü ve kontrol sistemleri
|
7 |
Satınalma ve tesellümün kontrolü
|
8 |
Depolama ve malzeme çıkışlarının kontrolü
|
9 |
Ara Sınav
|
10 |
Yiyecek-içecek maliyet kontrol sistemlerinin tanıtılması
|
11 |
Basit maliyet analiz kontrol yöntemleri
|
12 |
Ayrıntılı maliyet analiz kontrol yöntemleri
|
13 |
Standart maliyet analiz kontrol yöntemi 1
|
14 |
Standart maliyet analiz kontrol yöntemi 2
|