Hafta | Konular |
1 |
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
|
2 |
Yiyecek-İçecek Pazarlaması
|
3 |
Beslenme ve Menü, Menü Planlama
|
4 |
Menü Yönetimi ve Menü Fiyatlama
|
5 |
Yiyecek-İçecek Üretimi, Satınalma, Teslim alma, Depolama, Üretim.
|
6 |
Yiyecek-İçecek Üretimi, Üretim Planlama, Yiyeceklerin Üretim Ön Hazırlığı
|
7 |
Servis: Servis Usulleri-1
|
8 |
Ara Sınav
|
9 |
Servis: Servis Usulleri-2
|
10 |
Yiyecek-İçecek Organizasyonlarında Sanitasyon ve Hijyen
|
11 |
Yiyecek-İçecek Kontrolü ve Fiyatlama
|
12 |
Banket ve Ziyafet Organizasyonu
|
13 |
Uluslararası Yiyecek İçecek İşletmeciliğine ilişkin örnek olaylar
|
14 |
Yiyecek İçecek İşletmeciliğine ilişkin uluslararası gelişmeler
|