Hafta | Konular |
1 |
Yiyecek içecek işletmelerinde servis,önemi ve servis yerleri
|
2 |
Yiyecek içecek işletmelerinde servisin organizasyon yapısı ve servis personeli
|
3 |
Y.İ.İ. DE SERVİS HAZIRLAMA İŞLEMLERİ
|
4 |
Menü,önemi ve işlevi
|
5 |
Menü kartları
|
6 |
Serviste kullanılan araç ve gereçler
|
7 |
Değişik menü türleri ve kuver açma teknikleri
|
8 |
Servis usülleri (fransız-İngiliz servisi)
|
9 |
Servis usülleri( Rus ve Amerikan servisleri)
|
10 |
Kahvaltı çeşitleri
|
11 |
Misafirlerin karşılanması,masalara yerleştirilmesi,sipariş alma ve hesabın takdimi
|
12 |
Şarapların servisi
|
13 |
servis-VCD gösterimi,konuların görsel tekrarı
|
14 |
Restoranda uygulama
|