Hafta | Konular |
1 |
DERSE GİRİŞ
|
2 |
KROMATOGRAFİK METOTLARIN SINIFLANDIRILMASI VE GENEL PRENSİPLER
|
3 |
YÜKSEK BASINÇLI SIVI KROMATOGRAFİSİ (HPLC): ENSTRÜMANTASYON, KOLONLAR, DEDEKTÖRLER, KOLONDA AYIRMA METOTLARI
|
4 |
GIDA ANALİZLERİNDE HPLC
|
5 |
GAZ KROMATOGRAFİSİ (GC): KOLONLAR, DEDEKTÖRLER, GIDA ANALİZLERİNDE GC
|
6 |
DİĞER KROMATOGRAFİK METOTLAR
|
7 |
ELEKTROFOREZ
|
8 |
SPEKTROSKOPİ: ELEKTROMANYETİK DALGA VE MADDEYLE ETKİLEŞİMİ
|
9 |
SPEKTROSKOPİ: ATOMİK VE MOLEKÜLER ABSORPSİYONLAR, BEER YASASI
|
10 |
SPEKTROSKOPİ: UV-GÖRÜNÜR BÖLGE SPEKTROFOTOMETRESİNİN ENSTRÜMANTASYONU
|
11 |
ATOMİK ABSORPSİYON SPEKTROFOTOMETRESİ
|
12 |
DİĞER SPEKTROFOTOMETRİK METOTLAR
|
13 |
POTANSİYOMETRİNİN TANIMI VE ELEKTROTLAR
|
14 |
POTANSİYOMETRİK TİTRASYON
|