Hafta | Konular |
1 |
Mayalı ürünler: hammaddeler ve kalite kriterleri
|
2 |
Mayalı ürünler: ekmek ve çeşitleri
|
3 |
Mayalı ürünler: simit ve bagel üretimi
|
4 |
Süt ürünleri supangle keşkül üretimi
|
5 |
Süt ürünleri sütlaç profiterol üretimi
|
6 |
Şuruplu tatlılar üretümi : Revani
|
7 |
Şuruplu tatlılar: Şekerpare ve kalburabastı
|
8 |
Şuruplu tatlılar: lokma
|
9 |
Kek çeşitler: kalıp ve kapsül kek
|
10 |
Sınav
|
11 |
Pandispanya ve krema hazırlığı
|
12 |
Milföy ürünleri tuzlu
|
13 |
Milföy ürünleri tatlı
|
14 |
Genel değerlendirme
|