Kaynaklar | Kaynak Dili |
Ashree Handbook, Refrigeration; Systems and Application, 1990 | English |
Bald, W.B., “Food Freezin; Today and Tomorrow”, Springer-Verlag London Limited, 1991 | English |
Özkol,N., “Uygulamalı Soğutma Tekniği” 5. Baskı, TMMOB, 1999 | Türkçe |
Cemeroğlu, B., Yemenicioğlu, A., Özkan, M., “Meyve ve Sebzelerin Bileşimi ve Soğukta Depolanmaları”, Gıda Teknolojisi Derneği, (2001). | Türkçe |
Cemeroğlu, B., Karadeniz, F., Özkan, M., “Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi”, Gıda Teknolojisi Derneği, (2001). | Türkçe |
Ashree Handbook, Refrigeration; Systems and Application, 1990 | English |
Bald, W.B., “Food Freezin; Today and Tomorrow”, Springer-Verlag London Limited, 1991 | English |
Özkol,N., “Uygulamalı Soğutma Tekniği” 5. Baskı, TMMOB, 1999 | Türkçe |
Cemeroğlu, B., Yemenicioğlu, A., Özkan, M., “Meyve ve Sebzelerin Bileşimi ve Soğukta Depolanmaları”, Gıda Teknolojisi Derneği, (2001). | Türkçe |
Cemeroğlu, B., Karadeniz, F., Özkan, M., “Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi”, Gıda Teknolojisi Derneği, (2001). | Türkçe |