Kaynaklar | Kaynak Dili |
Mc Cabe W.L., and Smith J. C., “Unit Operations of Chemical Engineering”, 3th Edition, McGraw-Hill, Inc, New York, (1976). | English |
Geankoplis, C. J., “Transport Processes and Unit Operations”, Third Edition, , Prentice-Hall Int.,Inc. 1993. | English |
Brennan, J.G., Butters, J.R. and Cowell, N.D., “Food Engineering Operations”, Elsevier Applied Science, London, (1990). | English |
Cemeroğlu, B., Yemenicioğlu, A., Özkan, M., “Meyve ve Sebzelerin Bileşimi ve Soğukta Depolanmaları”, Gıda Teknolojisi Derneği, (2001). | Türkçe |
Singh, R.P., Heldman, D.R., “Introduction to Food Engineering” Second Edition, Academic Pres, 1993 | Türkçe |
Çataltaş, İ. “Kimya Mühendisliğine Giriş: Ünit Operasyonlar”, 3. baskı, İnkılap Kitabevi, 1986 | Türkçe |