Hafta | Konular |
1 |
Çevre ve çevrenin özellikleri
|
2 |
Çevre bilinci ve çevreyle ilgili yasal temeller
|
3 |
Çevre kirliliği ve tanımlar
|
4 |
Toprak, su, hava ve gürültü kirliliği tanımları
|
5 |
Toprak kirliğine neden olan gıda sanayi atıkları ve alınması gerekli tedbirler
|
6 |
Su kirliğine neden olan gıda sanayi atıkları ve alınması gerekli tedbirler
|
7 |
Hava kirliğine neden olan gıda sanayi atıkları ve alınması gerekli tedbirler
|
8 |
Gıda sanayi kaynaklı atık suların arıtılmasında uygulanan alternatifler
|
9 |
Ara sınav
|
10 |
Meyve sebze işleme sanayi atıkları ve bertaraf yöntemleri
|
11 |
Et ve et ürünleri sanayi atıkları ve bertaraf yöntemleri
|
12 |
Yağ ve süt sanayi atıkları ve bertaraf yöntemleri
|
13 |
Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) nedir ve niçin yapılır.
|
14 |
Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) ile ilgili yasal düzenlemeler
|