Hafta | Konular |
1 |
Şarap hazırlama teknikleri
|
2 |
Üzüm işleme alet ve makineleri
|
3 |
Beyaz şarap hazırlama teknikleri
|
4 |
Kırmızı şarap hazırlama teknikleri
|
5 |
Pembe şarap hazırlama teknikleri
|
6 |
Şarap üretiminde kükürtleme tekniği
|
7 |
Şarapların berraklaştırılması, tortular ve bunların ayrılmaları üzerinde genel bilgiler
|
8 |
Şaraplarda durultma tekniği
|
9 |
Şaraba katılan maddelerin çözündürülmesi
|
10 |
Filtrasyon tekniği
|
11 |
Filtrasyon aletleri ve kullanımı
|
12 |
Filtrenin etki şekilleri
|
13 |
Filtre yardımcı süzücü maddeleri
|
14 |
Önemli filtre teknikleri
|