Hafta | Konular |
1 |
Şarap terimleri, kaliteli şarapta aranan özellikler
|
2 |
Şaraplarda kükürtleme işlemi, önemi ve karşılaşılan problemler
|
3 |
Mayalar, şarap üretiminde mayaların önemi
|
4 |
Beyaz şarap hazırlama teknikleri
|
5 |
Kırmızı şarap hazırlama teknikleri, pembe şarap hazırlama teknikleri
|
6 |
Şaraplarda durultma
|
7 |
Şarapların olgunlaştırılması
|
8 |
Şaraplarda görülen bozulmalar, hatalar ve hastalıklar
|
9 |
Şaraplarda görülen bozulmalar, hatalar ve hastalıklar
|
10 |
Şarapların şişelenmesi
|
11 |
Özel şaraplar
|
12 |
Meyve şarapları üretim teknolojisi
|
13 |
Şarabın sağlık açısından önemi
|
14 |
Genel tekrar
|