Hafta | Konular |
1 |
Bitki Beslemenin Önemi
|
2 |
Gübrenin tanımı ve sınıflandırılması
|
3 |
Ahır Gübresi Muhafazası Ve Uygulanması
|
4 |
Ticaret Gübreleri ve Gübrelemenin Kuralları
|
5 |
Ticaret Gübreleri ve Gübrelemenin Kuralları
|
6 |
Mikrobiyolojik Gübreleme
|
7 |
Bitki Besin Elementlerinin Alımı ve Taşınması
|
8 |
Meyve Ağaçlarına Verilecek Gübre Miktarının Belirlenmesinde Göz Önünde Tutulacak Hususlar
|
9 |
Bitki Besin Elementleri
|
10 |
Bitki Besin Elementleri
|
11 |
Fertigasyon
|
12 |
Gübreleme Amacıyla Toprak Örneği Alınması
|
13 |
Bağlarda Gübreleme
|
14 |
Genel Tekrar
|