Hafta | Konular |
1 |
Asmanın kökeni ve üzümlerin sınıflandırılması
|
2 |
Asmanın sistematikteki yeri
|
3 |
Yaygın olarak kullanılan anaç ve çeşitler
|
4 |
Yaygın olarak kullanılan anaç ve çeşitler
|
5 |
Ampelografinin tanımı, ampelografiye genel bakış
|
6 |
Ampelografi yöntemleri
|
7 |
Vize sınavı
|
8 |
Ampelografide incelenen organlar ve bu organların çeşitliliğe neden olan özelliklerinin tanımlanması
|
9 |
Ampelografide incelenen organlar ve bu organların çeşitliliğe neden olan özelliklerinin tanımlanması
|
10 |
Ampelografide incelenen organlar ve bu organların çeşitliliğe neden olan özelliklerinin tanımlanması
|
11 |
Anaçlara göre ampelografik özellikler
|
12 |
Çeşitlere göre ampelografik özellikler
|
13 |
Çeşitlere göre ampelografik özellikler
|
14 |
Genel tekrar
|