Hafta | Konular |
1 |
Dersin, ders planının ve işleyişinin tanıtılması
|
2 |
Besin Ögeleri ve Vücuttaki Görevleri (Karbonhidratlar, Proteinler, Yağlar)
|
3 |
Besin Ögeleri ve Vücuttaki Görevleri (Vitamin ve Mineraller)
|
4 |
Yeterli ve Dengeli Beslenmede Besinler ve Besin Grupları
Sağlıklı Yemek Tabağının tanıtılması, su ve içecekler
|
5 |
Besin değeri kayıplarının önlenmesine yönelik besin hazırlama ilkeleri
Besin güvenliği
|
6 |
Gebelikte ve Emziklikte Beslenme
|
7 |
Anne Sütü ve Süt Çocukluğu Döneminde Beslenme
|
8 |
Anne Sütü ve Süt Çocukluğu Döneminde Beslenme
|
9 |
Okul Öncesi Dönemde Beslenme ve Beslenme Sorunları (1-3 Yaş, 3-6 Yaş)
|
10 |
Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde Beslenme
|
11 |
Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde Beslenme
|
12 |
Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde Beslenme ve Menü planlama
|
13 |
Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde Beslenme ve Menü planlama
|
14 |
Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde Beslenme ve Menü planlama
|