Hafta | Konular |
1 |
Besin Hijyeni-Giriş
|
2 |
Proteinler, Karbonhidratlar, Yağlar
|
3 |
Vitaminler ve mineral maddeler
|
4 |
Gıda mikrobiyolojisine giriş
|
5 |
Gıdaların dayanıklılığını ve güvenilirliğini etkileyen teknolojik uygulamalar
|
6 |
Besinlerde Bulunan Mikroorganizmalar ve Gelişimlerini Etkileyen Faktörler
|
7 |
Besinlerde Bulunan Mikroorganizmalar ve Gelişimlerini Etkileyen Faktörler
|
8 |
Besin Kaynaklı Mikrobiyal Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler
|
9 |
Besin Kaynaklı Mikrobiyal Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler
|
10 |
Hijyen ve Sanitasyon
|
11 |
Su Hijyeni
|
12 |
Et, Süt ve Yumurta Hijyeni
|
13 |
Besin İşleme ve Tedarik
|
14 |
HACCP
|