Hafta | Konular |
1 |
Kalite kavramı, tarihsel gelişimi, Kalite bileşenleri, Kalite ekonomisi
|
2 |
Kalite kavramı, tarihsel gelişimi, Kalite bileşenleri, Kalite ekonomisi
|
3 |
Kaliteye ulaşmada gerekli aşamalar, Kaliteyi etkileyen temel faktörler
|
4 |
Toplam kalite ve toplam kalite kontrol kavramları
|
5 |
Kalite kavramında değişik yaklaşımlar
|
6 |
Eğitim stratejisi, süreci, programları, Eğitimin yaygınlaştırılması
|
7 |
Kâr artışı, etkinlik artışı, maliyetlerin azalması, verimlilik artışı
|
8 |
ARA SINAV
|
9 |
Kalite geliştirme araç ve teknikleri, TKY’nde performans değerlendirme
|
10 |
Kalite güvence sistemi (KGS) ve ISO9000 standartları
|
11 |
ISO9000'in Maddeleri: Yönetimin sorumluluğu, kalite sistemi, sözleşmenin gözden geçirilmesi, tasarım kontrolü, doküman ve veri kontrolü, satın alma
|
12 |
ISO 9000'in Maddeleri
|
13 |
ISO 9000'in Maddeleri
|
14 |
ISO 9000'in Maddeleri
|