Hafta | Konular |
1 |
Dersin, ders planın ve işleyişinin tanıtılması
Isı ve sıcaklık kavramı
Temel ısı transferi iletim mekanizmaları
|
2 |
Plakalı ısı değiştiriciler
Borulu ısı değiştiriciler
Sıyırmalı yüzeyli ısı değiştiriciler
|
3 |
Gıda Teknolojisinde Isıl İşlemler (Termizasyon, Pastörizasyon, Sterilizasyon)
|
4 |
Pastörize İçme Sütü
|
5 |
Pastörize İçme Sütü
Sterilize/UHT İçme Sütü
|
6 |
Sterilize/UHT İçme Sütü
|
7 |
Teknik Gezi
|
8 |
Evaporatörler
|
9 |
Şekersiz Koyulaştırılmış Süt Üretimi
|
10 |
Şekersiz Koyulaştırılmış Süt Üretimi
Şekerli Koyulaştırılmış Süt Üretimi
|
11 |
Şekerli Koyulaştırılmış Süt
|
12 |
Tambur, Püskürtmeli ve Akışkan Yatak Kurutucular
|
13 |
Süt Tozu
|
14 |
Süt Tozu
|