Hafta | Konular |
1 |
Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak
|
2 |
Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak+Peyniraltı Suyunun Kurutulması
|
3 |
Peyniraltı Suyunun Kurutulması
|
4 |
Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulanması ve Koyulaştırılması
|
5 |
Kristalizasyon
|
6 |
Santrifüjleme
|
7 |
Kurutma
|
8 |
Saf Laktoz Üretimi
|
9 |
Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı
|
10 |
Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı+Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı
|
11 |
Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı
|
12 |
Alkollü Peynir Suyu İçeceği Üretimi
|
13 |
Peyniraltı Suyu veya Peynir Suyu Bileşenleri Katkılı Süt Benzeri İçecek Üretimi
|
14 |
Alkolsüz Peynir Suyu İçeceği Üretimi
|