Hafta | Konular |
1 |
Makramenin tanımı, tarihçesi ve kullanılan araç- gereçler,
|
2 |
Makramede kullanılan temel düğüm tekniklerinin uygulanması,
|
3 |
Makramede kullanılan temel düğüm tekniklerinin uygulanması,
|
4 |
Makramede kullanılan temel düğüm tekniklerinin uygulanması,
|
5 |
Makramede kullanılan temel düğüm tekniklerinin uygulanması,
|
6 |
Makramede kullanılan temel düğüm tekniklerinin uygulanması,
|
7 |
Makramede kullanılan düğüm tekniklerini kullanarak ürün hazırlama,
|
8 |
Bitkisel Örücülük tanımı, tarihçesi ve kullanılan araç-gereçler,
|
9 |
Bitkisel örücülükte kullanılan tekniklerin uygulanması
|
10 |
Bitkisel örücülükte kullanılan tekniklerin uygulanması
|
11 |
Bitkisel örücülükte kullanılan tekniklerin uygulanması
|
12 |
Bitkisel örücülükte kullanılan tekniklerin uygulanması
|
13 |
Bitkisel örücülükte kullanılan teknikleri kullanarak ürün hazırlanması
|
14 |
Bitkisel örücülükte kullanılan teknikleri kullanarak ürün hazırlanması
|