Resources | Resources Language |
| Türkçe |
Topal, Ş. 1996. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri, 225s. TUBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Matbaası, Gebze,Kocaeli | Türkçe |
Topal, Ş. 2001. Gıda Endüstrisinde Risk Yönetimi:HACCP ve Uygulamaları, 172 s.Taç Ofset Matbaası,İstanbul | Türkçe |
Arıkbay, C. 2003. Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemleri ve HACCP, 156 s. Milli Produktivite Yayınları No 660, Ankara | Türkçe |
Özel, A. 2003. Kalite Sağlamada Sistematik Yaklaşımlar ve ISO 9000 Standartları, 190s. Tetra-Pak Paketleme A.Ş, İzmir. | Türkçe |
| Türkçe |
| Türkçe |
| Türkçe |
Topal, Ş. 1996. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri, 225s. TUBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Matbaası, Gebze,Kocaeli | Türkçe |
Topal, Ş. 2001. Gıda Endüstrisinde Risk Yönetimi:HACCP ve Uygulamaları, 172 s.Taç Ofset Matbaası,İstanbul | Türkçe |
Arıkbay, C. 2003. Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemleri ve HACCP, 156 s. Milli Produktivite Yayınları No 660, Ankara | Türkçe |
Özel, A. 2003. Kalite Sağlamada Sistematik Yaklaşımlar ve ISO 9000 Standartları, 190s. Tetra-Pak Paketleme A.Ş, İzmir. | Türkçe |
| Türkçe |
| Türkçe |