| Ders Adı | Z/S | PY 01 | PY 02 | PY 03 | PY 04 | PY 05 | PY 06 | PY 07 | PY 08 | PY 09 | PY 10 | PY 11 | PY 12 | PY 13 |
| AKADEMİK TÜRKÇE | S | | | | | | | | | * | | | | |
| ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | * | * | * | | | | | | |
| ANLAM BİLİMİ - I | S | | | | | | | | | | * | | | |
| ANLAM BİLİMİ - II | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
| ARKEOLOJİ | S | | | | | | | | | | * | | | |
| ASİDİK FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ | S | | * | | * | * | * | * | * | * | | | | * |
| AVRUPA BİRLİĞİNDE DIŞ TİCARİ İŞLEMLER | S | | | | | | | | | | | | | |
| BAĞIMLILIK VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE | S | | | | | | | | | | | | | |
| BAHARAT TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | * | * | * | | | | | | |
| BEDEN EĞİTİMİ - I | S | | | | | | | | * | * | | | | |
| BEDEN EĞİTİMİ - II | S | | | | | | | | * | | | | | |
| BESLENME | S | | | | | | | | | * | * | * | | * |
| BİLGİ TOPLUMU | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
| BİLİM FELSEFESİ | S | | | | | | | | * | | * | | | |
| BİLİM TARİHİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| BİLİM TARİHİNDE TÜRK BİLİM ADAMLARI | S | | | | | | | | * | | | | | |
| BİLİMDE DİYALEKTİK VE ESTETİK | S | | | | | | | | | | * | | | |
| BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | S | * | * | * | * | | | | | | * | * | * | * |
| BİLİMSEL YAZI TEKNİĞİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| ÇAY TEKNOLOJİSİ | S | * | | | * | | * | | | | | | | |
| DEĞİRMENCİLİK VE ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | * | * | * | | | | | | |
| DENEYSEL TASARIM | S | * | | | * | * | * | * | | | | | | |
| DEVLET VE TOPLUM FELSEFESİ | S | | | | | | | | * | | | | | |
| DEZENFEKSİYON TEKNOLOJİLER | S | | | | | | | | * | | | | | * |
| DIŞ TİCARET | S | | | | | | | | | | | | | |
| DİSİPLİNLERARASI MÜHENDİSLİK PROJESİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| DOMATES ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | S | * | | * | * | * | * | * | | * | * | * | * | * |
| EĞİTİM PSİKOLOJİSİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME | S | | | | | | | | | | | | | |
| EĞİTİME GİRİŞ | S | | | | | | | | | | | | | |
| EKMEK YAPIM TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | | * | * | | | * | * | * | |
| ELEKTROTEKNİK | S | * | | | * | * | * | | * | | | | | |
| ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ | S | | * | * | * | * | * | * | * | * | * | | | |
| ENDÜSTRİYEL TASARIMA GİRİŞ | S | | | | | | | | | | | | | |
| ENERJİ YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| ENZİM BİLİMİ | S | * | * | * | | * | | | | | | | | |
| ERGONOMİ | S | | * | | | | | | * | | | | | * |
| ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * |
| ETKİLİ İLETİŞİM | S | | | | | | | | | | | | | |
| FELSEFE | S | | | | | | | | | | * | | | |
| FERMENTE SÜT TEKNOLOJİSİ | S | * | | * | | | * | | | * | * | * | | * |
| FIRIN ÜRÜNLERİ VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ | S | * | | | * | | * | * | | | * | * | * | * |
| FONKSİYONEL GIDALAR VE SAĞLIK İLİŞKİSİ | S | * | * | * | | * | * | | * | | * | * | * | * |
| FOTOĞRAFÇILIK | S | | | | | | | | | | | | | |
| GENEL İŞLETME | S | | | | | | | | | | | | | |
| GIDA AMBALAJLAMA | S | | | | | | | * | * | | * | | | * |
| GIDA ANALİZLERİNDE KROMOTOGRAFİ | S | * | * | * | * | * | * | * | | | | | | |
| GIDA ENDÜSTRİSİNDE FİZİKSEL AYIRMA TEKNİKLERİ | S | * | | * | * | * | * | * | | | | | | |
| GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
| GIDA İŞLEMEDE KİMYASAL DEĞİŞİMLER | S | * | | | * | | * | * | | | * | * | | * |
| GIDA KATKI MADDELERİ | S | * | * | | * | * | * | * | * | | * | | * | * |
| GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI | S | | | * | | | * | | | | | | | |
| GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ | S | * | * | * | * | | * | | | | | | | |
| GIDA MÜHENDİSLİĞİ VE MESLEKİ ETİK | S | * | | | | | | | | * | * | * | * | * |
| GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ISIL OLMAYAN TEKNOLOJİLER | S | * | | * | * | * | * | | | | * | * | * | * |
| GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE MATEMATİKSEL MODELLEME | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | | | | |
| GIDA PAZARLAMA TEKNİKLERİ | S | | | | | | | | * | * | * | | * | |
| GIDA TEKNOLOJİSİ VE ÇEVRE İLİŞKİSİ | S | | | | | | | | | | | * | | * |
| GIDA TOKSİKOLOJİSİ | S | * | | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
| GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ | S | * | * | * | * | * | * | | | | | | | |
| GİRİŞİMCİLİK | S | | | | | | | | | | | | | |
| GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI | S | | | | | | | | | | | | | |
| GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
| HAZIR YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
| HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI | S | | | | | | * | | * | | | | | |
| İÇME SULARININ ARITIMI | S | | | | | * | | | * | | | | | * |
| İKİZ DÖNÜŞÜM VE MÜHENDİSLİK | S | | | | | | | | | | | | | |
| İKLİMLENDİRME | S | * | | * | | | | | * | | | | | |
| İLERİ İNGİLİZCE - I | S | | | | | | | | | * | | | | |
| İLERİ İNGİLİZCE - II | S | | | | | | | | | * | | | | |
| İNGİLİZCE KONUŞMA VE OKUMA | S | | | | | | | | | | | | | |
| İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
| İSTATİSTİK ANALİZ | S | * | | | * | | * | * | * | | | | | |
| İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
| İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (İNGİLİZCE) | S | * | * | * | | | * | * | * | | | * | * | * |
| İŞ HUKUKU | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
| İŞLETME YÖNETİMİ | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
| KANATLI ETLERİ TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
| KİŞİSEL GELİŞİM | S | | | | | | | | * | * | * | | | |
| KURUMSAL İLETİŞİM YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| MALZEME BİLGİSİ | S | * | * | | | | | | | | | | | |
| MESLEKİ YABANCI DİL-I | S | | | | | | * | | | * | | | | |
| MESLEKİ YABANCI DİL-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
| MEŞRUBAT TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
| METİN DİL BİLİMİ | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
| METİN YAZARLIĞI | S | | | | | | | | * | * | | | | |
| MİKROBİYOLOJİK KALİTE KONTROLÜ | S | * | | | * | * | * | * | * | * | * | | * | |
| MODERN MANTIK | S | | | | | | | | | | | | | |
| MÜHENDİSLER İÇİN GENEL EKONOMİ | S | | | | | * | * | * | * | | | | * | |
| MÜHENDİSLER İÇİN İSTATİSTİK | S | * | | | * | | * | | | | | | | |
| MÜHENDİSLİK ETİĞİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| MÜHENDİSLİKTE VAKA ANALİZİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| MÜZİK - I | S | | | | | | | | | | | | | |
| MÜZİK - II | S | | | | | | | | | | | | | |
| ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * |
| ORTA ALMANCA-I | S | | | | | | | | | * | | | | |
| ORTA ALMANCA-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
| ORTA FRANSIZCA-I | S | | | | | | | | | * | | | | |
| ORTA FRANSIZCA-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
| OTOMATİK KONTROL | S | * | | * | * | * | | | | | | | | |
| OZD ALMANCA - I | S | | | | | | | | | | | | | |
| OZD ALMANCA - II | S | | | | | | | | | | | | | |
| OZD FRANSIZCA - I | S | | | | | | | | | | | | | |
| OZD FRANSIZCA - II | S | | | | | | | | | | | | | |
| ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI | S | | | | | | | | | | | | | |
| ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| PAZARLAMA İLKELERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| PEYNİR TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | | | | * | | * | * | | * |
| PSİKOLOJİYE GİRİŞ | S | | | | | | | | | | | | | |
| REHBERLİK VE ÖZEL EĞİTİM | S | | | | | | | | | | | | | |
| RESİM - I | S | | | | | | | | | | | | | |
| RESİM - II | S | | | | | | | | | | | | | |
| SANAT TARİHİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| SINIF YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| SOĞUK TEKNİĞİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | * | | | | |
| SOSYOLOJİ | S | | | | | | | | | | | | | |
| SPESİYAL PASTA ÜRETİMİ | S | * | * | * | * | * | * | | * | | * | * | * | * |
| STARTER KÜLTÜR TEKNOLOJİSİ | S | | * | | | * | * | * | * | * | | | | * |
| STRATEJİK HEDEFLERLE YÖNETİM | S | | | | | | | | | | | | | |
| SU ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİRME YÖNTEMLERİ | S | * | * | * | | * | | * | | | | | | |
| ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | S | * | | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
| TEKNİK İNGİLİZCE | S | * | | | | | | | | * | * | | | |
| TEMEL DUYUSAL ANALİZ YÖNTEMLERİ | S | | | | * | | * | * | * | * | | | | |
| TEMEL MUHASEBE | S | | | | | | | | | | | | | |
| TOPLAM KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
| TÜRKİYE EKONOMİSİ VE AVRUPA BİRLİĞİ | S | | | | | | | | | | | * | * | |
| ÜRETİM PLANLAMASI | S | | | | | | * | | * | | | | | * |
| YABANCI DİLDE OKUMA KONUŞMA | S | | | | | | * | | | * | | | | |
| YARATICI DRAMA | S | | | | | | | | | | | | | |
| YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
| YÖNETİM VE ORGANİZASYON | S | | | | | | | | | | | | | |