Hafta | Konular |
1 |
Giriş
|
2 |
Mikroorganizma gelişme evreleri
|
3 |
Dezenfeksiyon ön şartları
|
4 |
Fiziksel dezenfeksiyon yöntemleri
|
5 |
Kimyasal dezenfeksiyon yöntemleri
|
6 |
Diğer dezenfaktanlar
|
7 |
Dezenfeksiyon etkinliğinin kontrol edilmesi
|
8 |
Dezenfektan kalıntıları ve sorunlar
|
9 |
Ara sınav
|
10 |
Endüstriyel dezenfeksiyon uygulamaları (Et Endütrisi)
|
11 |
Endüstriyel dezenfeksiyon uygulamaları (süt ve ürünleri Endütrisi)
|
12 |
Endüstriyel dezenfeksiyon uygulamaları (su ürünleri Endütrisi)
|
13 |
Endüstriyel dezenfeksiyon uygulamaları (İçme suyu Endütrisi)
|
14 |
Endüstriyel dezenfeksiyon uygulamaları (Meyve sebze Endütrisi)
|