Hafta | Konular |
1 |
Gıdaların yapısı ve aktarım özellikleri
|
2 |
Gıdaların reolojik özellikleri
|
3 |
Gıdaların reolojik özellikleri
|
4 |
Gıdaların reolojik özellikleri
|
5 |
Gıdaların reolojik özellikleri
|
6 |
Gıda içerisinde suyun aktarımı
|
7 |
Gıda içerisinde suyun aktarımı
|
8 |
Diffusivite
|
9 |
Diffusivite
|
10 |
Isıl iletkenlik ve yayılım katatsayıları
|
11 |
Isıl iletkenlik ve yayılım katatsayıları
|
12 |
Isıl iletkenlik ve yayılım katatsayıları
|
13 |
Isı ve kütle aktarım katsayıları
|
14 |
Isı ve kütle aktarım katsayıları
|