Hafta | Konular |
1 |
Mutfağın Gelişimi ve Modern Mutfak Anlayışı
|
2 |
Mutfak Departmanının Organizasyonu
|
3 |
Mutfağın Yapısı ve Mutfak Çalışanlarının Özellikleri
|
4 |
Mutfak Araç Gereçleri
|
5 |
Ana Gıda Maddeleri, Beslenme Bilgisi ve Başlıca Besin Grupları
|
6 |
Pişirme ve Gıda Biliminin Temel Prensipleri
|
7 |
Mutfakta İş ve Çalışan Güvenliği
|
8 |
Temel İlk Yardım Bilgisi
|
9 |
Mutfakta Ön Hazırlık
|
10 |
Mutfak Fondları ve Soslar
|
11 |
Mutfak Fondları ve Soslar
|
12 |
Çorbalar
|
13 |
Temel Pişirme Yöntemleri
|
14 |
Satın Alma, Depolama Ve Kontrol
|