Hafta | Konular |
1 |
Menü Tanımı
|
2 |
Menü Tarihi ve Önemi
|
3 |
Uygulama 1 :Continental Kahvaltı Menüsü
|
4 |
Menü Türleri
|
5 |
Menü Planlama ve Geliştirme
|
6 |
Menü ve Tüketici ve Maliyet
|
7 |
Menü, Yiyecek-İçecek ve Servis
|
8 |
Menü Tasarımı ve Menü Yönetiminde Güncel Konular
|
9 |
Uygulama 2: Açık Büfe Kahvaltı Menüsü
|
10 |
Uygulama 3: Brunch Menü
|
11 |
Uygulama 4: Tabldot Menü
|
12 |
Uygulama 5: Kısmi Seçmeli Menü
|
13 |
Uygulama 6: Alakart Menü
|
14 |
Uygulama 7: Fast Food Menü
|