Hafta | Konular |
1 |
ERGONOMİ
|
2 |
DİŞ PREPARASYONUNDA TEMEL BİLGİLER 1
|
3 |
DİŞ PREPARASYONUNDA TEMEL BİLGİLER 2
|
4 |
AMALGAM RESTORASYONLAR
|
5 |
AMALGAM RESTORASYONLAR
|
6 |
AMALGAM RESTORASYONLAR
|
7 |
DİREK POSTERİOR KOMPOZİT REZİN RESTORASYONLAR
|
8 |
DİREK ANTERİOR KOMPOZİT REZİN RESTORASYONLAR
|
9 |
CAM İYONOMER RESTORASYONLAR
|
10 |
MİNİMAL KAVİTE PREPARASYONLARI
|
11 |
KUAFAJ TEDAVİLERİ
|
12 |
ÇÜRÜK RİSK TAYİNİ
|
13 |
ÇÜRÜK TEŞHİS YÖNTEMLERİ
|
14 |
ASTAR VE KAİDE MATERYALLERİ
|
15 |
KAVİTE LİNERLER
|
16 |
SİMANLAR
|
17 |
KOMPOZİT REZİNLER
|
18 |
KOMPOZİT REZİNLER
|
19 |
KOMPOZİT REZİNLER
|
20 |
KOMPOZİT REZİNLER
|
21 |
KOMPOZİT REZİNLER
|
22 |
KOMPOZİT REZİNLER
|
23 |
İDEAL RESTORATİF MATERYAL SEÇİMİ
|
24 |
İDEAL RESTORATİF MATERYAL SEÇİMİ
|
25 |
FİSSÜR ÖRTÜCÜLER
|
26 |
FİSSÜR ÖRTÜCÜLER
|
27 |
SINAV
|
28 |
SINAV
|