Hafta | Konular |
1 |
Epidemiyoloji
|
2 |
Sağlık hizmetleri
|
3 |
Çürük risk değerlendirmesi
|
4 |
Çürük aktivite testleri
|
5 |
Çürük profilaksisi-1
|
6 |
Çürük profilaksisi-2
|
7 |
Çürük profilaksisi-3
|
8 |
Diş çürüğü ve beslenme-1
|
9 |
Diş çürüğü ve beslenme-2
|
10 |
Çürük uzaklaştırma yöntemleri
|
11 |
Fissür örtücüler
|
12 |
Atravmatik restoratif tedavi
|
13 |
Başlangıç çürük lezyonlarının tedavisi ve rezin infiltrasyon tekniği
|
14 |
Avülsiyon
|
15 |
Dentin hassasiyeti
|
16 |
Diş renklenmeleri ve ağartma-1
|
17 |
Diş renklenmeleri ve ağartma-2
|
18 |
Özel bakım ihtiyacı olan bireylerde ağız-diş sağlığı
|
19 |
Geriatrik diş hekimliği
|
20 |
Akılcı antibiyotik kullanımı ve profilaksi-1
|
21 |
Akılcı antibiyotik kullanımı ve profilaksi-2
|
22 |
Alerjik reaksiyonlar ve anafilaksi
|
23 |
Postoperatif hassasiyet
|
24 |
Halitozis
|
25 |
Diş hekimliğinde probiyotik kullanımı
|
26 |
Diş çürüğü aşıları
|
27 |
Tartışma-1
|
28 |
Tartışma-2
|