Kaynaklar | Kaynak Dili |
Altan, T., 1991. Doğal Bitki Örtüsü, Çukurova Üniv. Zir.Fak. Ders Kitabı No.70, Adana | Türkçe |
Muminjanov, H., ve Karagöz, A., 2019. Türkiye’nin Biyoçeşitliliği: Genetik Kaynakların Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Sistemlerine Katkısı, Tarım ve Orman Bakanlığı,Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü, s.202, Ankara, 2019 | Türkçe |
Terzioğlu, S., Bilgili, E., Karaköse, M.,2012. Forest of Turkey, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, ISBN 978-605-393-044-0, Ankara | Türkçe |
Barış, E., 2020. Ankara Üniv. Ziraat Fak., Peyzaj Mimarlığı Bölümü Açık Erişim Ders Materyalleri."https://acikders.ankara.edu.tr/course/view.php?id=2071", Ankara | Türkçe |
Günal, N., 2013. Türkiye’de İklimin Doğal Bitki Örtüsü Üzerindeki Etkileri, Çevrimiçi Tematik Türkoloji Dergisi (ACTA TURCICA)“Kültürümüzde İklim ve Mevsimler”, Yıl V, Sayı 1. | Türkçe |
http://www.orkoop.org.tr/link/agac.pdf | Türkçe |
https://www.ktu.edu.tr/dosyalar/15_01_01_dd78e.pdf | Türkçe |
http://www.cevresehirkutuphanesi.com/basili-yayinlar/detay/ormanlarimizda-yayilis-gosteren-asli-agac-turleri | Türkçe |