Pamukkale Üniversitesi
Üniversite hayatın rehberidir
PAÜ'ye Hoşgeldiniz;
Aday Öğrenci
Öğrencilerimiz
Personelimiz
EN
Eğitim Bilgi Sistemi
Ana Sayfa
Üniversite Hakkında
İsim ve Adres
Yönetim
Genel Tanımlama
Akademik Takvim
Genel Kabul Gereksinimleri
Önceki Eğitimlerin Tanınması
Genel Kayıt İşlemleri
AKTS Kredilerinin Oluşturulması
Akademik Danışmanlık
Öğrenciler İçin
Yaşam Giderleri
Barınma
Beslenme / Yemek
Tedavi İmkanları
Engelli Öğrenci İmkanları
Sigorta
Maddi Destek
Öğrenci İşleri Birimi
Öğrenme İmkanları
Uluslararası Programlar
Dil Kursları
Stajlar
Spor ve Eğlence Olanakları
Öğrenci Toplulukları
Değişim Öğrencileri İçin Pratik Bilgiler
Derece Programları
LİSANS
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
601 KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
Ders Bilgileri
Ders Öğrenme Kazanımları
Dersin Program Yeterlilikerine Katkısı
AKTS / İş Yükü Tablosu
Ders Şubeleri
Yazdır
DERS BİLGİLERİ
Ders Kod
Ders Ad
T+U Saat
Yarıyıl
AKTS
FBM 426
ENGLISH FOR HOTEL AND CATERING INDUSTRY -II
2 + 1
8. Yarıyıl
4
DERS TANIMI
Ders Düzeyi
Lisans
Ders Türü
Seçmeli
Dersin Amacı
Otel ve yiyecek içecek sektörü için mesleki ingilizce kazandırmak.
Ders İçeriği
Planning Work for Restaurant & Banquet Planning Work for Front Office Planning Work for House Keeping Preparation & Presentation Proces of Food & Beverage Bar snacks Buffet food Portion Control and Costing Rules for Food Handlers
Ders Ön Koşul
Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul
Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi
Yüz Yüze
DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1
Otel ve yiyecek içecek sektörü için mesleki İngilizce yeterliği kazandırmak.
DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
Derslerin program öğrenme kazanımına katkısı girilmemiş.
AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
Etkinlik
Sayısı
Süresi (Saat)
Toplam İş Yükü (Saat)
Ders Süresi(14 hafta/teorik+uygulama)
14
3
42
Rapor / Proje (hazırlık süresi dahil)
1
62
62
Toplam İş Yükü
Dersin AKTS Kredisi
104
4
DERS ŞUBELERİ
Dönem seçiniz :
Tüm Dönemler
2016-2017 Bahar
2014-2015 Bahar
2013-2014 Bahar
Ders Dönemi
Şube No
Dersi Veren Öğretim Elemanı
Detay
2016-2017 Bahar
1
KAMİL YAĞCI
Detay
2014-2015 Bahar
2
PINAR TUŞ ERDEM
Detay
2013-2014 Bahar
2
EBRU ÇEREZCİOĞLU ÇAVUŞOĞLU
Yazdır
Ders Şube Detayları
Dersin Kodu
Dersin Ad
Saat (T+P)
Şube No
Öğretim Dili
Şube Dönemi
FBM 426
ENGLISH FOR HOTEL AND CATERING INDUSTRY -II
2 + 1
1
Türkçe
2016-2017 Bahar
Öğretim Elemanı
E-Posta
İç Hat
Ders Yeri
Devam Zorunluluğu
Prof. Dr. KAMİL YAĞCI
kyagci@pau.edu.tr
PAU A0212
Dersin Devam Yüzdesi : %85
Amaç
Otel ve yiyecek içecek sektörü için mesleki ingilizce kazandırmak.
İçerik
Planning Work for Restaurant & Banquet Planning Work for Front Office Planning Work for House Keeping Preparation & Presentation Proces of Food & Beverage Bar snacks Buffet food Portion Control and Costing Rules for Food Handlers
Haftalık Konu Başlıkları
Hafta
Konular
1
Turizm Sektöründe Kariyer İmkanları
2
Konaklama Tesisleri
3
Ön Büro
4
Restoran
5
Mutfak
6
Konuk Profili
7
Yönetim
8
Pazarlama
9
Özgeçmiş Hazırlama
10
İş Mülakatleri
11
Sunumlar
12
Müşteri İlişkileri
13
İnsan Kaynakları Yönetimi
14
Özel Organizasyonlar
Materyaller
Materyal belirtilmemiştir.
Kaynaklar
Kaynaklar
Kaynak Dili
Course Pack
English
Ders Değerlendirme Sistemi
Değerlendirme Yöntemi
Katkı Yüzdesi (%)
Değerlendirme Yöntemi Ad
Dönem Sonu Sınavı
50
Dönem Sonu Sınavı
Ara Sınav
30
Ara Sınav
Proje
20
Proje
T+U :
Teorik + Pratik
PY:
Program Yeterlilikleri
ÖK:
Ders Öğrenme Kazanımları
{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
Ana Sayfa
Üniversite Hakkında
İsim ve Adres
Yönetim
Genel Tanımlama
Akademik Takvim
Genel Kabul Gereksinimleri
Önceki Eğitimlerin Tanınması
Genel Kayıt İşlemleri
AKTS Kredilerinin Oluşturulması
Akademik Danışmanlık
Öğrenciler İçin
Yaşam Giderleri
Barınma
Beslenme / Yemek
Tedavi İmkanları
Engelli Öğrenci İmkanları
Sigorta
Maddi Destek
Öğrenci İşleri Birimi
Öğrenme İmkanları
Uluslararası Programlar
Dil Kursları
Stajlar
Spor ve Eğlence Olanakları
Öğrenci Toplulukları
Değişim Öğrencileri İçin Pratik Bilgiler
Derece Programları