Hafta | Konular |
1 |
Domates Ürünleri Endüstrisine Giriş, Tarihçesi, Yetiştirme Koşulları
|
2 |
Domates Kimyası
|
3 |
Domates Kimyası
|
4 |
Domates ve domates ürünlerinin mikrobiyolojisi
|
5 |
Domates Zararlıları
|
6 |
Domates kurutma teknolojisi
|
7 |
Domates kurutma teknolojisi
|
8 |
Domates salçası üretim teknolojisi
|
9 |
Domates salçası üretim teknolojisi
|
10 |
Domates suyu üretim teknolojisi
|
11 |
Ketçap üretim teknolojisi
|
12 |
Konserve Domates Ürünleri
|
13 |
Domates ve domates ürünlerinin önemli kalite parametreleri
|
14 |
Domates ve domates ürünlerinin önemli kalite parametreleri
|