Hafta | Konular |
1 |
Enzim kimyası ile ilgili bilgiler vermek
|
2 |
Enzimlerin sistematiği, isimlendirilmesi ve sınıflandırılması ile ilgili bilgiler vermek
|
3 |
Endüstriyel enzimlerin gen teknolojisi ile üretimi
|
4 |
Ekmekçilikte enzim uygulamaları hakkında bilgiler vermek
|
5 |
Meyvesuyu sanayinde enzim uygulamaları
|
6 |
Bira endüstrisinde enzim uygulamaları
|
7 |
Şarap endüstrisinde enzim uygulamaları
|
8 |
Sirke endüstrisinde enzim uygulamaları
|
9 |
Süt sanayinde enzimlerin kullanılması
|
10 |
Yağ endüstrisinde enzim kullanımı
|
11 |
Et endüstrisinde enzim uygulamaları
|
12 |
Farmakolojide enzim uygulamaları
|
13 |
Nişasta ve şeker sanayinde enzim kullanımını kavramak
|
14 |
Genel değerlendirme
|