Hafta | Konular |
1 |
Hijyen ve sanitasyonun önemi ve gıda endüstrisi için gerekliliği
|
2 |
Gıda endüstrisinde patojen ve saprofit mikroorganizmalar,
|
3 |
Gıda zehirlenmeleri ve zehirlenmelerde etkili patojen mikroorganizmalar
|
4 |
Kimyasal ve fiziksel riskler ve sebep oldukları sağlık riskleri
|
5 |
Mikrobiyal ve kimyasal risklerin önlenme çareleri
|
6 |
Gıda endüstrisinde temizlik ve temizlik yöntemleri I
|
7 |
Gıda endüstrisinde temizlik ve temizlik yöntemleri II
|
8 |
Deterjanlar ve birbirleriyle etkileşimleri
|
9 |
Gıda endüstrisinde dezenfeksiyon ve dezenfeksiyon yöntemleri
|
10 |
Dezenfektanlar ve dezenfeksiyon uygulamaları
|
11 |
Hava ve su hijyeni
|
12 |
Gıda endüstrisinde haşereler ve haşere kontrolü
|
13 |
Sanitasyonun kalite kontrolü
|
14 |
Gıda endüstrisinde atıklar ve kontrolü
|