Hafta | Konular |
1 |
KROMATOGRAFİ TEORİSİ VE BAZI KROMATOGRAFİ TERİMLERİ
|
2 |
EKSTRAKSİYON-TEMİZLEME BASAMAKLARI
|
3 |
KROMATOGRAFİ CİHAZLARIYLA KALİTATİF-KANTİTATİF ANALİZLER
|
4 |
SIVI KROMATOGRAFİSİ
|
5 |
GIDA ANALİZLERİNDE SIVI KROMATOGRAFİSİ
|
6 |
GAZ KROMATOGRAFİSİ
|
7 |
GIDA ANALİZLERİNDE GAZ KROMATOGRAFİSİ
|
8 |
KAĞIT VE İNCE TABAKA KROMATOGRAFİSİ
|
9 |
KOLON KROMATOGRAFİSİ
|
10 |
KÜTLE SPEKTROMETRESİ
|
11 |
GIDA ANALİZLERİNDE KÜTLE SPEKTROMETRESİ
|
12 |
ÖĞRENCİ SUNUMLARI I
|
13 |
ÖĞRENCİ SUNUMLARI II
|
14 |
ÖĞRENCİ SUNUMLARI III
|