Hafta | Konular |
1 |
Deneysel verilerin grafiğe aktarılması
|
2 |
Aritmetik, yarı-logaritmik ve logaritmik grafik çizimleri
|
3 |
Aritmetik ve yarı-logaritmik eşitlikler için doğrusal regresyon hesapları
|
4 |
Reaksiyon hızı, gıdalarda reaksiyon dereceleri (sıfırıncı, birinci ve ikinci derece reaksiyonlar)
|
5 |
Sıfırıncı derece reaksiyonlar için kinetik parametrelerin hesaplanması
|
6 |
Birinci derece reaksiyonlar için kinetik parametrelerin hesaplanması
|
7 |
İkinci derece reaksiyonlar için kinetik parametrelerin hesaplanması
|
8 |
Gıdaların işlenmesi ve depolanması sırasında oluşan önemli reaksiyonlar
|
9 |
Sınav
|
10 |
Birinci ve ikinci derece reaksiyonlar için yarı-ömür sürelerinin hesaplanması
|
11 |
Gıdalardaki reaksiyonların hızı üzerine etki eden faktörler
|
12 |
Aktivasyon enerjisi (Ea) ve Q10 değerlerinin hesaplanması
|
13 |
Gıdalardaki önemli reaksiyonlar için Ea ve Q10 değerlerinin hesaplanması
|
14 |
Isıl işlem sırasında gıda bileşenlerinin parçalanması
|