Hafta | Konular |
1 |
Gıda endüstrisinde proses kontrolünün önemi
|
2 |
Proses kontrolü prensiplerine giriş
|
3 |
Kontrol hedefleri, bozucular ve manipüle edilmiş değişken tanımları
|
4 |
Proses kontrol elemanları
|
5 |
Açık ve kapalı döngü sistemlerinin tanımları
|
6 |
Aktarım fonksiyonları ve akış şemaları
|
7 |
Kontrol edici çeşitleri ve seçimi
|
8 |
Kontrol şemalarının çeşitleri ve seçimi
|
9 |
Bazı gıda mühendisliği uygulamalarında proses kontrol
|
10 |
Biyoreaktörler
|
11 |
Haşlama, pastörizasyon ve sterilizasyon
|
12 |
Kurutma ve dondurma
|
13 |
Buharlaştırma ve konsantrasyon
|
14 |
Pişirme ve ekstrüzyon
|