Hafta | Konular |
1 |
Mikrobiyolojinin tarihçesi, mikrobiyolojide sınıflandırma yöntemleri (geleneksel ve moleküler)
|
2 |
Hücre ve yaşam, mikrobiyal hücrelerde DNA düzenlenmesi, Yaşam Ağacı, MİKROORGANİZMALARIN FİZYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞİ, HÜCRE YAPISI ve İŞLEVİ, MİKROBİYAL HÜCRELERİN BOYUTLARI VE KÜÇÜK OLMANIN AVANTAJI, makroskobik ve mikroskobik yapı
|
3 |
Hücre zarı, Yapısı ve işlevi, taşıma sistemi
|
4 |
PEPTİDOGLİKAN, Archaea Hücrelerinde Bulunan Pseudopeptidoglikan, S-Tabakaları ve Duvar Yapıları
|
5 |
5. PEPTİDOGLİKAN, Archaea Hücrelerinde Bulunan Pseudopeptidoglikan, S-Tabakaları ve Duvar Yapıları
|
6 |
6. Yüzey Yapıları Ve Prokaryotlarda İnklüzyonlar, Fimbria ve Pili, Parakristalin Yüzey Yapıları, Kapsül ve Cıvık Tabaka, Hücre İnklüzyonları, ENDOSPOR
|
7 |
Mikrobiyal Gelişim, gelişimi etkileyen çevresel faktörler
|
8 |
Mikrobiyal Hareketlilik, Flagellar yapı,
|
9 |
Mikrobiyal Gelişimin Kontrolu
|
10 |
Hücre Bölünmesi ve Peptidoglikan Sentezi
|
11 |
Mikrobiyal genetik, aktarım yöntemleri, plazmidler, transpozonlar
|
12 |
Virus
|
13 |
Mikroorganizmaların İnsanlarla Zararlı Etkileşimleri
|
14 |
Mikroorganizmaların İnsanlarla Zararlı Etkileşimleri
|