Hafta | Konular |
1 |
Tohum Kavramı (Tohum Oluşumu, Kaliteli Tohum, Tohum Anormallikleri)
|
2 |
Ülkemizde Tohum Üretimi ve Temini
|
3 |
Tohum Üretiminin Planlanması
|
4 |
Tohumlarda Hasat Ayırma Ambalajlama Etiketleme ve Muhafaza
|
5 |
Fide Yetiştiriciliğinin Amacı ve Önemi
|
6 |
Fide Yetiştiriciliğinde Tohumluğun Önemi
|
7 |
Fide Yetiştirmede Kullanılan Ortamlar ve Özellikleri
|
8 |
Sebzecilikte Aşılı Fide Kullanmanın Önemi ve Yaraları
|
9 |
Modern Fide Üretim Tesisleri
|
10 |
Fidan Üretim Tekniklerinin Tanıtılması (Tohum, Çelik, Daldırma, Doku Kültürü)
|
11 |
Fidan Üretiminde Kullanılan Anaçlar
|
12 |
Aşısız Fidan Üretimi
|
13 |
Fidanların Sınıflandırılması ve Sertifikasyonu
|
14 |
Fidanların Muhafazası
|