Hafta | Konular |
1 |
Organik sebze yetiştiriciliğinin temel ilkeleri
|
2 |
Organik Sebze Üretiminde Geçis ve Geçis Sürecinin Kısalmasını Etkileyen Faktörler
|
3 |
Organik Sebze Üretimini Etkileyen Faktörler
|
4 |
Organik Sebze Üretiminde Ekim Nöbeti, Ürün Sıralaması Ve Birlikte Üretim Sistemleri
|
5 |
Organik Sebze Yetistirme Teknikleri (Çok Yıllık Ekim Nöbeti Programları Uygulamak)
|
6 |
Organik Sebze Yetiştirme Teknikleri (Ürün Sıralama Tekniği, Birlikte Üretim – Eş zamanlı Üretim Sistemi)
|
7 |
Organik Sebze Çoğaltım Materyali (Tohum, Fide)
|
8 |
Organik Sebze Üretiminde Kültürel Bakım İşleri
|
9 |
Organik Sebze Üretiminde Hastalık ve zararlı yönetimi
|
10 |
Organik Sebze Üretiminde Yabancı Ot Mücadelesi Yönetimi
|
11 |
Organik Sebze Üretiminde Hasat
|
12 |
Organik Sebzelerin Depolanması
|
13 |
Organik Sebzelerin Ambalajlaması ve Pazarlanması
|
14 |
Genel Tekrar
|