Hafta | Konular |
1 |
Gıda mikrobiyolojisine giriş, gıda mikrobiyolojisinde tarihi gelişim
|
2 |
Gıda mikrobiyolojisinde önemli olan mikroorganizmaların temel özellikleri (bakteriler)
|
3 |
Gıda mikrobiyolojisinde önemli olan mikroorganizmaların temel özellikleri (mayalar)
|
4 |
Gıda mikrobiyolojisinde önemli olan mikroorganizmaların temel özellikleri (küfler)
|
5 |
Gıdalara mikroorganizma bulaşma kaynakları ve gelişmesini etkileyen faktörler
|
6 |
Gıdalara mikroorganizma bulaşma kaynakları ve gelişmesini etkileyen faktörler
|
7 |
Gıda maddelerinde mikroorganizmaların meydana getirdiği bozulmaların kimyası (Azot içerenlerde)
|
8 |
Gıda maddelerinde mikroorganizmaların meydana getirdiği bozulmaların kimyası (Azot içermeyenlerde)
|
9 |
Aerobik ve anaerobik oksidasyon
|
10 |
Gıdalarda görülen mikrobiyal bozulmalar
|
11 |
Gıdalarda görülen mikrobiyal bozulmalar
|
12 |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar
|
13 |
Ödev sunumları
|
14 |
Temel mikrobiyal, genetik, mutasyon ve labaratuvar yöntemleri
|