Yazdır

DERS BİLGİLERİ
Ders KodDers AdT+U SaatYarıyılAKTS
ASC 124STAJ0 + 02. Yarıyıl3

DERS TANIMI
Ders Düzeyi Ön Lisans
Ders Türü Zorunlu
Dersin Amacı Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamalarla pekiştirmek
Ders İçeriği Teorik bilgilerinin iş ortamında uygulanması
Ders Ön Koşul Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi Yüz Yüze

DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1Alınan teorik bilgilerin mutfakta uygulamalı olarak görülmesini sağlamak
2Alınan teorik bilgilerin mutfakta uygulamalı olarak görülmesini sağlamak
3mesleki etik ve sorumluluk alma
4mesleki etik ve sorumluluk alma
5Teori ile uygulama arasında ilişkiyi kurmak
6Teori ile uygulama arasında ilişkiyi kurmak

DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
NoPY 01PY 02PY 03PY 04PY 05PY 06PY 07PY 08PY 09PY 10PY 11PY 12PY 13PY 14PY 15PY 16
ÖK 001                
ÖK 002                
ÖK 003                
ÖK 004                
ÖK 005                
ÖK 006                
Ara Toplam                
Katkı0000000000000000

AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
EtkinlikSayısıSüresi (Saat)Toplam İş Yükü (Saat)
Staj Çalışması17878
Toplam İş Yükü

Dersin AKTS Kredisi






78

3
DERS ŞUBELERİ
 Dönem seçiniz :   


Seçili dönemde ders açılmamıştır.


Yazdır

T+U : Teorik + Pratik
PY: Program Yeterlilikleri
ÖK: Ders Öğrenme Kazanımları