Hafta | Konular |
1 |
Organik tarımın tanımı, Dünya'da ve Türkiye'de organik tarımın durumu
|
2 |
Organik üretimin önemi, üretim yapılırken dikkat edilen hususlar
|
3 |
Organik Tarım Yönetmeliği'nin incelenmesi
|
4 |
Organik Tarım Yönetmeliği'nin incelenmesi
|
5 |
Üretim aşamasında, organik üretim ile konvansiyonel üretim arasındaki uygulama farklılıkları
|
6 |
Üretim aşamasında, organik üretim ile konvansiyonel üretim arasındaki uygulama farklılıkları
|
7 |
Bitkisel organik ürünlerin üretim, hasat, muhafaza ve pazarlama aşamalarında uygulanan ve dikkat edilen hususlar
|
8 |
Bitkisel organik ürünlerin üretim, hasat, muhafaza ve pazarlama aşamalarında uygulanan ve dikkat edilen hususlar
|
9 |
Bitkisel organik ürünlerin üretim, hasat, muhafaza ve pazarlama aşamalarında uygulanan ve dikkat edilen hususlar
|
10 |
Hayvansal organik ürünlerin üretim, muhafaza ve pazarlama aşamalarında uygulanan ve dikkat edilen hususlar
|
11 |
Hayvansal organik ürünlerin üretim, muhafaza ve pazarlama aşamalarında uygulanan ve dikkat edilen hususlar
|
12 |
Grup çalışması (öğrencilerin önceden gruplara ayrılarak seçtikleri organik ürünler ile ilgili araştırmalarını sınıfta sunmaları)
|
13 |
Grup çalışması (öğrencilerin önceden gruplara ayrılarak seçtikleri organik ürünler ile ilgili araştırmalarını sınıfta sunmaları)
|
14 |
Grup çalışması (öğrencilerin önceden gruplara ayrılarak seçtikleri organik ürünler ile ilgili araştırmalarını sınıfta sunmaları)
|