Hafta | Konular |
1 |
Ziyafetin Tanımı ve Önemi
|
2 |
Ziyafet Organizasyonu, Planlanması ve Ziyafet Sözleşmesi
|
3 |
Ziyafet Menülerinin Hazırlanması
|
4 |
Ziyafet Türleri, Salon Düzenlemesi
|
5 |
Menü Çeşitleri ve Ziyafetlerde Sofra Protokolü
|
6 |
Ziyafet Organizasyonunun Yönetilmesi
|
7 |
Ziyafetlerde Ön Hazırlık Çalışmaları
|
8 |
Ara Sınav
|
9 |
Ziyafetlerde Uygulanan Servis Metotları
|
10 |
Büfe, Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu
|
11 |
Ziyafet Fiyatlamaları
|
12 |
Maliyet ve Satışların Planlanması
|
13 |
Vejetaryen Beslenmesi
|
14 |
Vejetaryen Beslenmesi
|