1 | Hiyerarşik yapıya göre mutfak çalışanlarının iş tanımlarını yapmak |
2 | Uluslararası mutfaklarda kullanılan doğrama/kesme işlemlerini yapmak/yaptırma |
3 | Temel Stokları(etsuları) ve sosları hazırlamak/hazırlatmak |
4 | Blanching (ön pişirme/ağartma) işlemini yapmak /yaptırmak |
5 | Boiling (bol suda pişirme) pişen yemekleri hazırlamak/hazırlatmak |
6 | Basic White stock (Temel beyaz etsuyu) stock hazırlamak/hazırlatmak |
7 | Basic brown (Temel kahverengi etsuyu ) stock hazırlamak/hazırlatma |
8 | Basic brown (Temel kahverengi etsuyu ) stock hazırlamak/hazırlatmak |
9 | Yiyecekleri Suda Blanching (Ön Pişirme/Ağartma) pişirme işlemi için ön hazırlık |
10 | Yiyecekleri Suda Blanching (Ön Pişirme/Ağartma) olarak pişirme |
11 | Yiyecekleri Boiling (Bol Suda Pişirme)pişirme işlemi için ön hazırlık |
12 | Yiyecekleri Boiling (Bol Suda Pişirme)olarak Pişirme |
13 | Yiyecekleri Stewing (Kendi Suyunda Pişirme)işlemi için ön hazırlık |
14 | Yiyecekleri Stewing (Kendi Suyunda Pişirme) olarak Pişirme |