Hafta | Konular |
1 |
Meyve ve sebzelerin gıda beslenmesindeki önemi
|
2 |
Meyve ve sebzelerin bazı biyolojik, fiziksel ve kimyasal özellikleri
|
3 |
Meyve suyu, nektar ve içeceklerinin üretim teknolojileri
|
4 |
Domates ürünlerinin işlenmesi
|
5 |
Salça üretim teknolojisi
|
6 |
Salça üretim teknolojisi
|
7 |
Meyve ve sebze sularının konsantre edilmesi
|
8 |
Isıl işlemde pastörizasyon ve sterlizasyon normlarının hesaplanması
|
9 |
Konserve ürünlerin üretimi
|
10 |
Reçel ve marmelat üretim teknolojisi
|
11 |
Soğukta ve dondurarak muhafaza teknolojisi
|
12 |
Soğukta ve dondurarak muhafaza teknolojisi
|
13 |
Ödev sunumları
|
14 |
Meyve ve sebzelerde kurutma teknolojisi
|