775 MILK AND DAIRY PRODUCTS

GENERAL INFORMATION
Pamukkale University, Acıpayam Vocational School, Food Processing Department, Dairy and Products Technology Program started education at associate degree level by taking students in the 2011-2012 academic year. Food Processing Department Dairy Products Technology Associate degree program is a 2-year program consisting of 120 ECTS credits. The program includes ECTS determined for the second cycle (second cycle) defined in the "European Qualifications Upper Framework in Higher Education (QF-EHEA)" of the Bologna Process and the "5th Level" qualifications defined in the "Turkish Higher Education Qualifications Framework (TYYÇ)". credit terms and level qualifications; it also provides the "Level 5" qualifications defined in the "European Lifelong Learning Qualifications Framework (EQF-LLL)". The program includes theoretical and applied courses suitable for the field. There is one application laboratory for applied courses. Within the scope of the program, in addition to the courses, the students also do internships for 30 working days. The language of the program is Turkish and the general quota is 20.

Objective
The purpose of Milk and Dairy Products Technology Program is to train two-year degreed qualified personnel with Milk Technician title who can adapt to developing new technologies by performing application-oriented education.


Admission Requirements





























İletişim bilgisi bulunamadı.



PO - NQF-HETR Relation
NQF-HETR CategoryNQF-HETR Sub-CategoryNQF-HETRLearning Outcomes
BİLGİKuramsal Olgusal 01
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 01
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 02
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 02
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 03
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 03
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 04
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 02
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 03
    

PO - FOE (Academic)
FOE CategoryFOE Sub-CategoryFOELearning Outcomes
BİLGİKuramsal Olgusal 01
BİLGİKuramsal Olgusal 02
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 01
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 02
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 03
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 04
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 05
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 03
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 02
    

PO - FOE (Vocational)
FOE CategoryFOE Sub-CategoryFOELearning Outcomes
BİLGİKuramsal Olgusal 01
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 01
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 02
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 03
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 04
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 03
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 02
    

COURS STRUCTURE & ECTS CREDITS
Year :
1st Semester Course Plan

2nd Semester Course Plan

3rd Semester Course Plan

4th Semester Course Plan



Seçmeli dersleri eklemek için tıklayınız
lblTU
lblZorunlu
lblSecmeli
lblPY
lblEnCok
lblCok
lblOrta
lblAz
lblCokAz
lblYok
lblTAY
lblTYYC