Hafta | Konular |
1 |
Genel Olarak Pastane Bölümünün Tanıtılması
|
2 |
Profesyonel pastacılık malzemelerinin tanıtılması
|
3 |
Temel pasta yapımı ile pandispanyanın hazırlanmasının öğrenilmesi ve uygulanması
|
4 |
Temel pasta yapımı ile pandispanyanın hazırlanmasının öğrenilmesi ve uygulanması
|
5 |
Temel pasta dolgu ve kaplama malzemelerinin öğrenilmesi
|
6 |
Temel pasta dolgu ve kaplama malzemelerinin öğrenilmesi
|
7 |
Temel Pasta süslemesinin öğrenilmesi ve uygulanması
|
8 |
Ara sınav
|
9 |
Temel Pasta süslemesinin öğrenilmesi ve uygulanması
|
10 |
Kuru pasta çeşitlerinin öğrenilmesi ve uygulanması
|
11 |
Kuru pasta çeşitlerinin öğrenilmesi ve uygulanması
|
12 |
Mini pastalar ve tartaletlerin öğrenilmesi ve uygulanması
|
13 |
Mini pastalar ve tartaletlerin öğrenilmesi ve uygulanması
|
14 |
Ekler ve profiterol çeşitlerinin öğrenilmesi ve uygulanması
|